Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانون فرهنگی هنری آل طه شهر میناب در راستای ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار، ویژه برنامه « جمعه های مهدوی » را در دستور کار خود قرار داده است و روز گذشته در ششمین هفته اجرای این برنامه، شماری از کودکان و نوجوانان را به اردوی یک روزه اعزام کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان میناب، تربیت نیرو و کادرسازی برای آینده انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی یکی از مهمترین و اساسی ترین رسالت های کانون های فرهنگی هنری مساجد است و یکی از جدی ترین واحدهای پیش نیاز برای تربیت نیروی انقلابی آشنایی آنها با مباحث کلیدی اسلام ناب ازجمله بحث مهم مهدویت و انتظار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کانون فرهنگی هنری آله طه محله پشته مهنو شهر تاریخی و مذهبی میناب که در مسجد ولیعصر(عج) فعالیت می کند با راه اندازی هیات اندیشه ورز و تقویت ارتباطش با پایگاه مقاومت بسیج، ویژه برنامه « جمعه های مهدوی » را در دستور کار خود قرار داده است.

 

برگزاری کلاس های عقیدتی و تبیین مباحث مهم مهدویت و انتظار با بهره گیری از کارشناسان مجرب حوزوی و دانشگاهی در قالب اردوهای مفرح تفریحی گردشگری درون شهری از خلاقیت های تیم مدیریتی کانون فرهنگی هنری آل طه در جذب نوجوانان و جوانان به کانون و فراهم نمودن زمینه برای تربیت دینی آنان است.

 

« ایوب نعیمی »، مدیر کانون فرهنگی هنری آل طه گفت: سحرگاه روز گذشته(جمعه 28 آذر) 30 نفر از کودکان و نوجوانان عضو کانون به همراه سه تن از کارشناسان مهدویت به منطقه زیبا و گردشگری « باغ سی سی » که در پشت سد استقلال شهر میناب قرار دارد، اعزام شدند.

 

 

وی افزود: ویژه برنامه « جمعه های مهدوی » کانون آل طه از شش هفته پیش آغاز شده که با استقبال کودکان و نوجوانان و خانواده های آنان همراه بوده است.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری آله طه محله پشته مهنو شهر تاریخی مذهبی میناب ادامه داد: واکسینه کردن کودکان و نوجوانان در برابر توطئه های شوم دشمنان و تربیت نیرو و کادرسازی برای آینده انقلاب و نظام ازجمله اهداف اجرای این ویژه برنامه است.

 

وی عنوان کرد: هر هفته در کنار دوره های آموزشی مهدوی که به زبانی شیوا و قابل فهم برای رده سنی کودک و نوجوان برگزار می شود، برنامه های مفرحی همچون پیاده روی و کوهنوردی نیز پیش بینی می شود.

 

« مرتضی سقایی »، فرمانده پایگاه بسیج سید احمد خمینی(ره) نیز گفت: پایگاه بسیج و کانون فرهنگی هنری دو بازوی توانمند امام جماعت در راستای اجرای برنامه های فرهنگی مذهبی در مسجد و جذب نوجوانان و جوانان به خانه امن الهی هستند.

 

 

وی ضمن قدردانی از فعالیت های موثر کانون های فرهنگی هنری مساجد در جهت کادرسازی و تربیت نیرو برای آینده نظام، افزود: پایگاه بسیج سید احمد خمینی(ره) و کانون فرهنگی هنری آل طه مسجد ولیعصر(عج) محله پشته مهنو در اکثر برنامه ها مشارکت فعالی با یکدیگر دارند

 

کانون فرهنگی هنری آل طه(ع) مسجد ولیعصر(عج) پشته ی مهنو شهر میناب یکی از فعال ترین کانون های فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان است.

 

 

 

 

پایان پیام/711

منبع: شبستان

کلیدواژه: جمعه های مهدوی میناب کودکان و نوجوانان جمعه های مهدوی ویژه برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، رحیم سرهنگی در نشست با هیئتی از سرمایه گذاران، تجار، فعالان اقتصادی و گردشگری ترکیه گفت: کیش با داشتن شرایط آب وهوایی می‌تواند در فصول سرد ترکیه میزبان گردشگران این کشور باشد.

وی، گفت: با توجه به تفاوت آب وهوایی، دوکشور می‌توانند نقش مکمل درگردشگری وتبادل گردشگر ایفا کنند.

رحیم سرهنگی گفت: یکی از ظرفیت‌های کیش موقعیت ارتباطی با ۸ کشور حوزه خلیج فارس و دریای عمان است و این شرایط، کیش را به مرکزی برای تجارت بین المللی تبدیل می‌کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با استقبال از برقراری روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری با ترکیه، گفت: در شرایطی که کشور‌ها درتلاش هستند به قطب‌های تجاری تبدیل شوند ایجاد منافع مشترک می‌تواند کیش وترکیه را به قطب تجاری تبدیل کند.

نمایندگان شرکت‌ها و سرمایه گذاران ترکیه نیز در این نشست با تقدیر از میزبانی کیش، به مزیت‌های اقتصادی کیش اشاره کردند و درخصوص اجرای فعالیت‌های تولیدی، برگزاری رویداد‌ها وجشنواره‌ها و ایجاد نمایشگاهی از نشان‌های کشور ترکیه اعلام آمادگی کردند.

چند تفاهم‌نامه بین سازمان منطقه آزاد کیش و سرمایه‌گذاران ترکیه با هدف توسعه‌ی همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری امضا شد.

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد