Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرجع تقلید شیعیان بر لزوم اصلاح اشتباهات موجود در رسم‌الخط عثمان طه که ۲۰۰ اشتباه است تأکید کرده و خدمت به قرآن را توفیقی الهی دانست. ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی، پیش از ظهر امروز در دیدار اساتید، مسئولان و دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، با تأکید بر فعالیت در راستای ترویج و نشر مفاهیم قرآنی، اظهار داشت: امیر المومنین(ع) در نهج‌البلاغه در اهمیت قرآن مطالب بسیاری ارزشمند و مفیدی را بیان کرده‌اند که توجه به آن‌ها بسیار ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه جمع‌آوری خود این مطالب می‌تواند به تدوین یک کتاب بیانجامد، افزود: قرآن می‌تواند قلب را جلا دهد و به فکر هم روشنایی ببخشد همان‌طور که امیر المونین(ع) در نهج‌البلاغه فرموده است «بهار دل‌ها و چشمه‌های دانش در قرآن است و براى قلب و فکر جلایى جز قرآن نتوان یافت».

این استاد برجسته حوزه با اشاره به اثرات مهم قرآن در زندگی بشر، تأکید کرد: در نهج‌البلاغه برای قرآن 3 اثر مهم ذکرشده است که نخستین آن‌ها ربیع القلوب بودن قرآن است به این معنا که قرآن همانند بهار دل‌ها را تازه می‌کند همان‌طور که فصل بهار می‌تواند برای طبیعت نشاط و طراوت به همراه بیاورد قرآن هم سبب طراوت و نشاط قلوب مؤمنان می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه قرآن به قلب مؤمنان نورانیت می‌بخشد، تصریح کرد: «ینابیع العلم» بودن قرآن اثر دومی است که امام علی(ع)  به‌عنوان اثرات آن برشمرده است به این معنی که قرآن چشمه جوشان علم و آگاهی است و همه علوم را در خود جای‌داده است.

شکوه تلاوت در پایتخت استرالیا / قرآن، نوای آرام‌بخش مهاجران ایرانیخوزستان| شهرستان دزفول محروم از معلم تخصصی در زمینه قرآن استاعتبار ویژه برای فعالیت‌های قرآنی در اردبیل تامین می‌شود

آیت‌الله مکارم شیرازی با تأکید بر اینکه گناه قلب انسان را از یاد خدا دور می‌کند، تصریح کرد: قرآن تنها درمان برای قلب انسانی است که در اثر گناه و غفلت از یاد خدا دچار زنگار شده و قرآن جلا دهنه به این قلوب  است.

مرجع تقلید شیعیان افزود: تنها همین تأکیدات امیرالمونین(ع) نشان‌دهنده عمق اهمیت و درجه قرآن است، به فرموده امام علی (ع) هم‌نشینی با قرآن سبب می‌شود که هدایتی در فرد افزوده شود یا یک کوری و فقدان معرفت از وجود او کم شود.

استاد برجسته حوزه بر لزوم توجه به یادگیری قرآن هم اشاره کرد و گفت: روخوانی صحیح قرآن، آشنایی با مفاهیم و تفسیر، عمل به قرآن و نشر قرآن کریم ازجمله علومی است که هر انسانی باید به آن دست بیاید و برای هر فرد به‌ویژه شیعیان ضرورت دارد که در زندگی خود این امور را یاد بگیرد.

وی بر لزوم اصلاح اشتباهات موجود در رسم‌الخط عثمان طه که 200 اشتباه است تأکید کرده و خدمت به قرآن را توفیقی الهی دانست و تأکید کرد: خدمت به قرآن درجه بالا و جایگاه ارزشمندی است که نصیب هرکسی نمی‌شود و کسانی که به موقعیت رسیده‌اند باید قدردان جایگاه برجسته و با اهمیت خود باشند.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله رضا رمضانی عصر شنبه در مراسم یادبود علمای فقید و شهدای روحانی شهرستان آستانه اشرفیه که در حسینیه حرم مطهر آقا سید جلال‌الدین اشرف (ع) آستانه اشرفیه برگزار شد، با گرامیداشت یاد علمای فقید شهرستان، اظهار کرد: شأن مهم عالمان دین، هدایت‌گری است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه عالمان در طول تاریخ همواره به عنوان الگوی دینی و مرزبان عقاید و اخلاق دینی بودند، تصریح کرد: در مواجهه با دین دو نگاه وجود داشته است یکی اینکه از بین بردن دین از سوی اتحاد جماهیر شوروی با نابودی کلیساها انجام پذیرفت و مورد دوم محدود کردن دین بود و تلاش کردند آن را در امر فردی خلاصه کنند.

وی با بیان اینکه اگر معرفت وجود داشته باشد هدایت به وجود می‌آید، اضافه کرد: باید با علما همنشینی کرد و علما مردم را به هدایت‌گری می‌کشانند و شک انسان‌ها را به یقین تبدیل می‌کنند.

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه انسان باید مراقب اعمال خوب و حفظ آن‌ها باشد و نباید تمام کارهای خوب خود را به دیگران به طور مدام بازگو کند، افزود: باید در نزد عالمانی باشیم که تکبر انسان را به تواضع تبدیل نمایند و ما را از ناخالصی به خالصی دعوت کنند.

وی تصریح کرد: امام معصوم هدایت‌گر و دستگیر انسان‌ها است؛ نسبت به امام زمان (عج) کوتاهی و بی‌محبتی می‌کنیم و نتوانستیم با ایشان ارتباط بگیریم.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) با اشاره به اینکه مهم‌ترین کار امام معصوم هدایت بشر است، گفت: امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) در کوفه ۹۰۰ استاد تربیت کردند که احادیث ایشان را نقل می‌کردند، تاکید کرد: کار دانش‌آموخته مکتب امام صادق (ع) نیز هدایت است.

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه بیش از ۳۷ هزار حدیث از امام صادق (ع) نقل شده است، تصریح کرد: ایشان حدود ۴ هزار شاگرد در علوم مختلف تربیت کردند.

کد خبر 6096715

دیگر خبرها

  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • تاکید بر قرآن محوری و فهم کلام وحی در حج
  • تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز
  • بایدن از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون ۱۴۸ اشتباه لفظی مرتکب شده است
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • انتشارات صهبا از کتاب جدید با نام «حدیث مکارم الاخلاق» رونمایی کرد