Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعظم عابد، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت طه در گفت‌و گو با خبرنگار ایکنا گفت: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت طه شهرستان گناباد از سال ۱۳۹۰ فعالیت کاری خود را آغاز کرد، اما به طور رسمی از سال ۱۳۹۲ مجوز خود را از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرد.
وی درباره برخی از فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی که در حال حاضر انجام می‌دهد، بیان کرد: مؤسسه در همه زمینه‌های آموزشی وارد شده است و با نظارت اداره آموزش و پروش و همچنین اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان، مرکز پیش دبستانی را به منظور آموزش قرآن برای خردسالان و کودکان راه اندازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عابد به دیگر برنامه‌های آموزشی که در طول سال برای همه مقطع سنی برپا می‌شود اشاره کرد و افزود: مؤسسه با توانمندی که دارد همواره در بحث آموزش موفق عمل کرده و طی برنامه‌ریزی سالانه، کلاس‌هایی مانند روخوانی، روان‌خوانی، تجوید مقدماتی و پیشرفته، مشاوره‌های قرآن و خانواده و ... را برای بزرگسالان برگزار می‌کند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه این مرکز ۱۲ مربی متخصص برای آموزش قرآن دارد، مهم‌ترین هدف خود را پرورش مربیان قرآنی و اعزام آنان به مراکز و مدارس قرآنی عنوان کرد. در این راستا، تاکنون نیز ۶۰ نفر مربی مجرب در سطح عالی تربیت شده‌اند.
مدیر مؤسسه طه افزود: این مرکز قرآنی فعالیت گسترده دیگری هم دارد که می‌توان به آموزش قرآن در روستا‌های اطراف و اعزام مربیان به آن مناطق اشاره کرد. آموزش دوره‌هایی مانند روخوانی، روان‌خوانی، حفظ قرآن کریم و همچنین ارائه آموزش‌های لازم به کم‌سوادان از آن جمله هستند.
عابد با تاکید بر اینکه این مؤسسه با کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان نیز همکاری دارد، اظهار کرد: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت طه به منظور آموزش قرآن به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) با این نهاد تا کنون همکاری خوبی داشته است.
یادآور می‌شود، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت طه در استان خراسان جنوبی، شهرستان گناباد، خیابان شوریده، بین شوره ۳ و ۴، پلاک ۶۴ واقع شده است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: تربیت مربیان قرآنی خبرگزاری ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۴۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش

به گزارش صدای ایران از ایسنا،حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند.

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود.

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با نهاد‌هایی مانند آموزش و پرورش وارد گفتگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

دیگر خبرها

  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • رقابت ۱۸۰ فرهنگی در مسابقات قرآن و عترت درمبارکه
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • آزمون استخدامی مربیان و معلمان امور پرورشی و تربیتی در گیلان
  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش